Vi har mange møbler i Århus, som vi har undersøgt

by William Posted on 791 views
på danbo møbler i århus

Hver måned undersøger vores blog stilarter, typer, teknikker og historier om nogle af de fineste møbler i århus lavet udefra gamle teknikker.

År efter år fortsætter nogle af vores blogs med at fange fantasier fra læsere, der er interesserede i tilpassede møbler, eller håber at blive møbler producenter selv. Nogle gange finder nye blogs sig også i top ti, og 2017 var ingen undtagelse.

Tag et kig på, hvad folk tjekker gennem hele året.

1. I studiet med Erin Hanley, Fine Furniture Maker

Vores mest populære blogindgang er fra vores serie “In the Studio”, hvor vi udforsker de unikke stilarter og personlige historier hos vores møbelproducenter. Flere af disse funktioner har tjent pletter i de ti bedste blogs i 2017, men i højeste grad er Burlington egen Erin Hanley. Gå, Erin!

2 Så du vil være en møbelproducent?

I næsten ni år er det ældste blogindlæg på listen konsekvent blevet blandt de mest populære blogs, der nogensinde er skrevet. Måned efter måned bliver der udsigt – nu mere end nogensinde. Skrevet af møbelproducent Richard Bissell, posten er et kig på, hvad det virkelig kræver at blive en møbelproducent.

Danbo møbler Århus er en stor forretning

3 banketter og indbyggede bænke

Den mest populære blog i 2017, der handler om en bestemt møbeltype. Et kig på denne blog og det er ikke underligt hvorfor. Dette indlæg indeholder en samling af nogle af de smukkeste bænke, du nogensinde vil se.

4 Tænker oprejst: Tid for det stående skrivebord

Op næste er vores ode til det stående skrivebord, en møbelstil, der har eksisteret i lang tid, men finder stadig større popularitet i dag og alder af rygsmerter og virksomhedens velvære. Vores brugerdefinerede stående skriveborde er den perfekte løsning, og her kan du finde ud af hvorfor.

I dette blogindlæg undersøger vi møbler lavet af Guild-medlemmer, der blev inspireret af Greene og Greene arkitektfirmaet, nemlig i kunst og håndværk stil.

6 Møbler Know-How: Hvordan bliver Wood “Figured”? Det er kompliceret.

Det nyeste blogindlæg vises i top ti, denne var den tredje i en serie, der undersøgte “figuren”, der resulterer i færdige specialfremstillede møbler. Figur er kulminationen på livets oplevelse af et træ, hvordan det er skåret, og hvordan det er udformet i møbler. Sommetider kan slutresultatet være blændende. Dette blogindlæg beskriver, hvad vi ved om, hvordan hver særskilt type figur kommer til.

Møbler er det vi helst vil have

7 Vermont Shaker: En sampler fra Guild of Vermont Møbelproducenter

Shaker stil er enkel og elegant, og denne blog post indeholder mange eksempler på denne smukke stil. Ikke overraskende, at dette blogindlæg fortsat er i top ti år efter offentliggørelsen. Hvem ønsker ikke at feast deres øjne på denne tidløse stil igen og igen? Se mere på danbo møbler i århus

8 I studiet med George Sawyer, Master of the Windsor Chair

En af vores nyere Guild medlemmer, George Sawyer og hans Windsor stole er blandt de mest populære emner på vores blog. Lær om arv fra Sawyer Made Windsor stole i al deres historie og skønhed, og find ud af hvorfor denne er den mest læste “In the Studio” -funktioner nogensinde.

9 Sleigh Beds gamle historie

Altid populært om vinteren er vores kig på den lange historie (med masser af smukke eksempler) af slæden sengen en interessant.

10. Udenfor BoxL Den Unikke Box Set Indsamling af Erin Hanley

Vi starter og slutter denne liste med Erin Hanley. I den endelige post i vores top10 af 2017, gør Erin listen en anden gang med hendes fænomenale sætopsamling. De smukke håndlavede kasser blev udstillet på ART Manchester og viser Hanleys færdigheder på fuld skærm.

Følg os

Author

William