Teambuilding skal indeholde aktiviteter

by William Posted on 1257 views
Hvad er teambuilding

At lave god teambuilding slutter ikke ved at ansætte en selvbevidst hold spiller, men har også evnen til at levere mere end summen af ​​deres dele. Derfor er der behov for at fokusere på at opbygge højtlydende hold.

Mange ledere gør lidt for at fremhæve holdets præstationer. En leder skal bygge et team for at gennemføre projekterne fejlfrit.

“Hold dine hold mere engagerede og mere produktive. Prøv ProofHub. ”

Hvad er teambuilding?

En succesfuld virksomhed fungerer bedst, når medarbejderne arbejder med en teammentalitet. Teambuilding betyder simpelthen – et holdmiljø, hvor komplekse handlinger som planlægning, tænkning, beslutningstagning sker på en bedre måde.

Teambuilding er den mest værdifulde investering, du kan gøre for dine medarbejdere. Det tilskynder til god kommunikation og samarbejde, der direkte øger virksomhedens bundlinje.

Team building fordele:

Opmuntre kreativitet

Responsiv og meningsfuld kommunikation

Boost gruppe moral

Fremme team samarbejde

Udvikler problemløsningskompetencer

Samarbejdsvillig og motiveret arbejdskultur

Husk, at succesrig teambuilding på arbejdspladsen ofte fører til succes for alle.

Hvad er formålet med teambuilding?

Teambuilding går langt i at opbygge stærke faglige relationer, og kvaliteten af ​​arbejdet forbedres også meget.

“En kultur er stærk, når folk arbejder sammen for hinanden og svage, når folk arbejder mod hinanden for sig selv.”

Teambuilding er en god samarbejdsmåde

Som citatet fra Simon Sinek antyder, er en svag kultur i en organisation på grund af de tilstedeværende der, der holder op med at arbejde for hinanden og bare ser ud til sig selv. Når der ikke er nogen fælles indsats fra dem, bliver det problematisk.

Nu hvor du kender betydningen af ​​teambuilding i en organisation, lad os se på nogle af teambuildings aktiviteterne på arbejdspladsen for at opnå høj ydeevne for at opbygge et stærkt team.

I dette indendørs holdbygningsspil skal du bruge det faktiske Jenga-spil og markere blokke, som vil repræsentere sammensætningen af ​​dit kontor. ELLER brug træblokke og definer hierarkierne på dit kontor. Deltagerne opdelt i grupper får samme antal blokke. Giv dem regler og retningslinjer og lad dem fjerne blokke uden at gå på kompromis med strukturen. Indstil en tidsbegrænsning for hver gruppe. Se hvem der gør det perfekt på mindre tid at opbygge en struktur, der kan modstå fjernelse af blokke.

Med denne øvelse vil holdene vide, hvordan de skal være på plads og redde tingene fra at falde fra hinanden.

Dette er en anden indendørs aktivitet, der fokuserer på kommunikation og sproglige teams, der er bedre i stand til at forstå hinanden. Så ligeledes opdeler holdet i grupper på 4-6 personer. Lad et hold tænke på noget element, som de vil udfordre en person fra den anden til at tegne og forklare det for holdmedlemmerne. Med omhyggelig planlægning skal holdmedlemmet tegne uden at mærke billedet og bruge andre retninger.

Teambuilding er noget der hjælper alle

I sidste ende vinder det hold, der gætter på de maksimale højre tegninger.

Hold spændingen i dine hold levende ved at planlægge udendørs aktiviteter også. Paint Balling er en udfordrende og teamwork-drevet aktivitet. Det har hurtigt været populært overalt til teambuilding. Spillets fokus på en god kombination af strategi og sjov for en uforglemmelig oplevelse.

Holdene skal færdiggøre nogle opgaver, mens de forsøger at være foran modstanden eller forsøger at forhindre dem i at gå videre. Du får gasdrevet paintball pistol til at fjerne modstanderne fra din vej, og du får sikkerhedsudstyr af højeste kvalitet. Det vil være en mindeværdig oplevelse for alle, der bygger teamånd og en interaktiv atmosfære

Følg os

Author

William