Tagsten er brugt af forskellige årsager

by William Posted on 1192 views
eller tagsten

Start på den ene kant af taget og fiks med to eller tre negle, og rul tagbeklædningsmembranen ud eller følg at holde den undervist, men med et meget lille hint af sag, vil dette sikre, at vand, der slutter på, at filten løber mellem spærre og ende op i renden. Sørg for omkring 30 til 40m

m af filt hænger over fascia og ind i randen, for meget følte at hænge inde i renden vil forringe vandstrømmen og tilskynde snavs opbygget inde i råtningen. På en traditionel konstruktion skal du sørge for at broere hullet over et hulrum med 1F eller membranen, hvis der er en hulrumsvæg.

Sådan begynder du at tømme et tag – Ny 1F under slats eller under flise følte strakt over rene tagspærre.

Sikre på plads med galvaniserede clout negle, ikke over stretch eller gå skør med neglene. Tagbeklædningerne vil også holde filten på plads, når den er fastgjort.

MONTERING UNDER TILER’S FELT ELLER INSTALLATION AF MEMBRANE …

Sammenføjning af filt eller membran – Undgå sammenføjninger, hvis det er muligt, ellers overlappe eventuelle vertikale sammenføjninger med 100 mm (4 “) på en tømmerbøjle

Overlappende filt eller membran – Når du lægger det næste lag over den gennemtrængelige overlap, skal du sørge for, at dækslet er omkring 150 mm (6 “)

På en hofte – Sørg for, at filt eller membraner overlapper rundt på den næste side af taget omkring 150 mm (6 “)

Tagsten skal være et specifikt mål

På en opstand – Når taget går i forbindelse med eller støder op til en væg, drejes filten eller membranen op på væggen for 50 mm (2 “)

På randen – Skær filten eller membranen på ydersiden af ​​den sidste bjælke

På højderammen eller i toppen – Overlappe 150 mm (6 “) over toppen af ​​taget på den anden højde

HVORDAN DU RUMER TØVNING AF LATH ELLER BATTENS

Dernæst skal vi trække afstanden mellem fliserne og afstanden mellem bjælkerne op på taget, dette kaldes ofte ‘Måleren’, ofte vil dette blive specificeret af fliser producenten eller tagsten leverandøren, men at arbejde det ud korrekt skal du selv lave matematikken, da hvert tag skal have en anden størrelse eller form. Flisebelægning til øverste ridderbræt eller toppunktet af taget og opnåelse af fine lige flisehuller er ret simpelt, så længe du tænker det igennem lidt først.

For det første få to af dine tagsten, og enten to fulde slanger eller to afskæringer af flad og placere dem på taget oven over hinanden. Derefter placeres dine to fliser, den ene oven på den anden løs på bjælkerne, uden at noget bliver rettet. Sørg for, at fliserne sidder snuggly på båndets øverste kanter.

Battenafstand – Tagsten eller tagsten placeres løst på taget med fliserne placeret oven på hinanden. Dernæst er tagbeklædningerne ikke rettet på dette tidspunkt for at muliggøre justeringer.

Nu ved hjælp af et målebånd kan vi udarbejde det grundlæggende for dit nye tag.

Fliseoverhæng – Hvor meget flise skal være i renden

Flise skød – Fliser eller hvor meget der skal overlappe en flise over en anden

Tile gauge – Tileafstand eller afstand mellem bjælkerne

Følg os

Author

William