Tæpper i Randers finder du hos viborggulvforum

by William Posted on 3490 views
Vægtede tæpper

For Nessie Sleepers er fornemmelsen af ​​jævnt fordelt tryk under søvn beroligende og afslappende. Nesser nyder at synke til dybden af ​​deres tæppehuler, hvor tingene er stille og rolige. Vægtede tæpper replikerer denne følelse.

I næsten to årtier har forskere kigget på sammenhængen mellem denne trykoplevelse og sænkning af angstniveauer. En undersøgelse fra 2006 viste, at 63% af svellerne rapporterede lavere angstniveauer under anvendelse af et vægtet tæppe.

Bortset fra angstreduktion holder de vægtede tæpper bogstaveligt talt dig fra at kaste og dreje, mens du sover, hvilket betyder færre gange, du er roused fra dyb søvn.

Hvis du leder efter en bedre søvnoplevelse, der bringer sikkerhed og komfort, kan du prøve et vægtet tæppe. De kan være dyrt, men det er værd at de ekstra penge, hvis de hjælper dig med at sove bedre. Du kan ikke sætte pris på komfort og ro i sindet.

Her er nogle kvaliteter at søge efter i et godt vægtet tæppe

Vægtede tæpper består af en ydre beklædning af blødt og absorberbart materiale og en indvendig foring. Foringen er designet til at holde et vægtet fyldstofformet til perler, småsten eller lignende granulær form. Den indvendige beklædning fastgøres til yderbeklædningen for at holde det granulære fyldstof fra at skifte.

Tæpper finder du hos blandt andet hos vores butik randers

Det vægtede materiale skal opdeles i en lommelygte inden for det indre dæk for at sikre jævnt fordelt vægt. Hvis indersiden ikke er godt konstrueret og sikkert fastgjort, kan påfyldningen skifte og skabe et klumpet tæppe, der er ubehageligt.

Vægt

Vægtede tæpper kommer i intervaller fra 5 til 30 pund. Men hvilken størrelse har du brug for? Du ønsker ikke at blive knust. Den generelle anbefaling for maksimal komfort er mellem 5% og 10% af en persons vægt. For eksempel, hvis du vejer 140 pund, skal du starte med et 7 pund tæppe og arbejde op derfra.

En vigtig note: Vægtede tæpper kan sætte børn i fare – et tungt tæppe kunne kvælte et lille barn. Giv ikke børn under otte år et vægtet tæppe, medmindre det er ordineret af en læge eller en læge. Og vægtede tæpper udgør også risici for personer med klaustrofobi eller som har vejrtræknings problemer.

Vægtede tæpper kan være lige så kølige som almindelige, hvis du vælger et åndbart og absorberende yder beklædningtstof. Hvis du er en Nessie Sleeper med Sasquatch-tendenser, skal du vælge et vægtet tæppe lavet af naturlige fibre som bomuld, som trækker vejret godt og absorberer fugt.

Tæpper til billige penge

Hvis du kører lidt koldere, skal du gå med et vægtet tæppe med en syntetisk belægning som polyester fleece eller plys (“minky”). Disse stoffer er blødere til berøring men mindre åndbar.

Fyldstof

De mest almindelige fyldstoffer til vægtede tæpper er glas eller plastperler og sand. Hver fyldstoftype har fordele og ulemper.

Følg os

Author

William