Se hvad teambuilding er godt for

by William Posted on 1193 views
angår teambuilding

Middle English ordtæppet afledt af det gamle nordfranske ord ‘blanc’, hvilket betyder hvidt. Dette skyldes, at tæpper oprindeligt var fremstillet af ufortyndet uldduk og ville have været helt hvide. Ordet tæppe henviser nu til et sengetøj lavet af enhver farve og materiale.

eksempler

Et af de mest kendte eksempler på et tæppe er sandsynligvis den farverige vævede uldsort fremstillet af Navajo, da de blev anset for at være de bedste tekstilproducenter af alle de indianske grupper. Engang en halv-nomadisk stamme bosatte sig Navajo i den sydvestlige del af, hvad der senere blev USA på et tidspunkt omkring det 10. århundrede, og i de næste 600 år udviklede de stabile landbrugsgrupper. Disse samfund udviklede en enestående teknik til vævning, og indførelsen af ​​får fra europæiske bosættere hjalp hurtigt med at revolutionere tæppeløsningens kunst.

Indførelsen af ​​geometriske former ud over de stribede mønstre begunstiget af Hopi krediteres Navajo, der væver mønstre som diamanter, pastiller og zigzags. Disse teknikker udviklede sig yderligere i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, da bosættere fra Spanien ankom med rød ‘bayeta’ klud. Dette materiale blev unraveled og derefter repurposed i Navajo tekstilprodukter, herunder tæpper, som tidligere kun havde karakteriseret naturlige uldfarver. Den senere udvikling af almindeligt anvendte farvestoffer og den følgende stigning i popularitet af farvet uld førte til sidst til mere lyst designede mønstre i en række motiver.

Hvad er teambuilding godt for?

Når det er sommertid, skal du køre udenfor for at nyde stråler og blå himmel. DYI (gør det selv) udendørs teambuilding er en fantastisk måde at lære nye aktiviteter på, mens det er omgivet af sjovt firma og opbygning af stærke obligationer.

Strandaktiviteter som at bygge et sandslot eller dragebygning kan skabe en stor holdindsats og opbygge langvarige relationer. For så vidt angår teambuilding blandt medarbejdere er disse aktiviteter meget gavnlige. Alle fra dit team er sammen i et mere afslappet miljø. Opbygning af en drage med design, der er relevant for din virksomheds image, forbinder alle med hensyn til, hvordan de identificerer som et hold, men de strategier, som hvert medlem bruger, fremhæver individuelle styrker under en morsom dag med interaktiv binding.

Dybere forbindelse til de ting, der holder os i live og godt

Vurdering for de enkle ting

Mulighed for at bruge dine hænder og hjerner

Forbindelse til andre mennesker

Sti til frihed

Vi har endda fået nogle værktøjer til rådighed for at hjælpe dig med at gøre det selv! En DIY sand sculpting kit vil give dig alle de værktøjer, du har brug for til at gøre de helt egen blæsende sandslotte. Det indeholder også en vejledning til, hvordan man får det perfekte sandslot ud af din strandrejse.

Hvad er teambuilding godt for.

Få dine hænder snavsede

diy tema udendørs team Building for noget med lidt mere stof? Vi lette arrangementer, der er tilpasset dine behov, som bygningskemi blandt medarbejderne. Sandslot byggeri er altid en sjov udendørs teambuilding aktivitet. Der er kun to stykker til denne begivenhed: demonstration og bygning.

Dit team vil have mulighed for at se en eller to præfabrikerede sandskulptører, som vil indeholde din virksomheds temaer eller mærke. Det sjove alt starter, når medarbejderne er opdelt i hold for at begynde at kopiere de originale mesterværker. Vores fremragende personale sikrer, at alle er på vej. Hvem ved, din skabelse kan ende i virksomhedens annoncer!

Følg os

Author

William