Massagebrikse er gode til din ryg

by William Posted on 882 views
særlig effektiv massagebriks

Normalt vil en spa tilbyde dig en bred vifte af forskellige massagebehandlinger. At vælge den ene eller den anden kan være svært uden at forstå, hvad en bestemt type har til formål at opnå. To af de mest almindelige massagetyper omfatter dyb væv og sports massagebriks. Så nedenfor vil vi forklare mere detaljeret forskellene mellem disse to. Selv om de ved, at de har mange forskelle, ved at vide hvordan de sammenligner, bliver det lettere at bestemme den bedste løsning for dig.

Det primære formål med denne massagebriks type er at give dyb afslapning af din krops væv. Massagen indebærer at arbejde med fast pres på de stramme knuder i din krop, hvilket resulterer i løsnet muskler og lindret smerte. Det er en særlig effektiv massagebriks til at lindre nedre og øvre rygsmerter.

Denne massagebriks er som en træning med en lignende virkning på kroppen, der stimulerer blodgennemstrømningen, hvilket igen hjælper med at reparere beskadigede muskler. Derfor kan din krop efter en dyb vævsmassage nogle gange føle ømhed i nogle dage.

Massagebrikse er til mange forskellige

Dyb vævsmassage er også god til at lindre stressopbygning og reducere langvarig kronisk smerte. Denne type massagebriks anbefales endda ofte af læger.

Denne type massage er almindeligt anvendt af atleter. Den er rettet mod skadede væv og muskler, slapper af og reducerer smerte. En sports massagebriks er en effektiv måde at bekæmpe muskelskader efter en hård træning.

En sports massagebriks terapeut vil normalt have en bredere viden om den menneskelige anatomi end dem med kun dyb vævskvalifikation. En massage terapeut begynder normalt massagesessionen med en postural vurdering for at forstå, om du har nogen skader. De vil også kunne se eventuelle ubalancer mellem musklerne og vil vide, hvilke øvelser og strækninger der ville være bedst for at hjælpe dig med at komme dig ud af dine skader.

Under massagen kan terapeuten anvende forskellige teknikker, som kan omfatte triggerpunktsløsning, slagtilfælde, fælles mobilisering og passiv stretching. Husk, at det ikke er en afslappende massage på grund af arten af ​​behandlingen. Du vil dog føle dig afslappet og forynget efter behandlingen.

Massagebrikse er gode til forskellige

Teknikker

Sports massage og dyb væv brug meget lignende slagtilfælde teknik. Den eneste forskel er, at i sports massage vil terapeuten normalt fokusere på skaderelaterede områder af kroppen. Begge typer massage bruger regelmæssige massagebevægelser, såsom æltning, tapping, vibrationer og cirkulære bevægelser.

Formålet med sportsmassagen er at forbedre sportsudøverens ydeevne, øge fleksibiliteten, reparere skader eller forhindre potentielle skader.

Målet med dybvævsmassage er at reducere kroppens toksiner, bringe stressaflastning, stimulere blodcirkulationen, reducere muskelspændinger og fysisk smerte.

Så først tænk på dine mål, og så bliver det lettere at bestemme hvilken massage der passer bedre til dine behov.

Tryk

Du kan bede din terapeut om det foretrukne tryk, der passer til din krop. Da dyb vævsmassage sigter mod at tilvejebringe lindring af musklerne, der ligger dybere i kroppen, vil det medføre mere tryk end brugt til en sports massage. Husk dog, at det anvendte tryk skal være behageligt. Mere smertefulde betyder ikke bedre.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type massage der passer bedst til dig, kan du kontakte din læge og bede om deres mening. Men generelt er der ikke mange forskelle mellem disse to massager. Men målet med hver enkelt er unikt. Alle kan drage fordel af en dybvævsmassage. Det er en fantastisk måde at slappe af på din krop og sind samt at slippe af med vedvarende smerter. Sportsmassage bruges dog oftest af sportsfolk eller folk, der ofte spiller sport. Det vil øge din fleksibilitet, hjælpe med at reparere efter sportsrelaterede skader og hjælpe med at forhindre disse skader.

Hvis du leder efter en massage stol til dit hjem eller kontor, så tjek vores anmeldelser artikel. Nogle af de mest avancerede massagestole tilbyder massageoplevelse, der er meget tæt på massage udført af massage terapeutens hænder. Lær om, hvordan massage stole og massage terapeuter sammenligner i denne artikel.

Følg os

Author

William