Hvornår er den bedste årstid for drivhuse

by William Posted on 1160 views
lille drivhus

Hvad er der sket med sommersolen? Ærligt er det mere som efteråret i Pembrokeshire! Dagene er normalt overskyede, med en fair chance for et bad. Vinden gør det umuligt for nogle dage at åbne drivhusdørene eller vinduerne af frygt for skade, og savflugterne er ude i kraft.

Om dage er det faktisk solrigt, mine fattige planter bliver fanget ud, da temperaturen svæver. Den anden dag var det for vådt og vildt at åbne drivhuset, og vi måtte gå ud. Da vi kom tilbage ved frokosttid, var vejret lyst og inde i drivhuset var 38 grader. Heldigvis lider planterne ikke for meget stress. Der er et gammelt trick for at få temperaturen hurtigt ned under glasset, som er at åbne alle døre og vinduer og derefter dæmpe stien med en dåse vand. Så brug en mister til lidt vådt løvet. Hvert år tænker jeg på at købe skygge maling, men så glemmer det øjeblikkeligt at få det, så jeg har nu taget for at binde split orange plastikgenbrugsposer til ydersiden af ​​drivhuset på rigtig varme dage.

Hvad kan du gro i et drivhus

Denne måned har været særlig travlt i haven; Jeg har høstet ærter, bønner, jordbær, røde strømme, hindbær og røde gåsbær. Disse planter er lav vedligeholdelse og giver så meget til gengæld hver have skal have dem! Jeg har også vokset skære blomster til en vas hver dag; dette er ofte en kirkelig blanding af flerårige og årlige blomster, urter, vildblomster og blade. Jeg er dahlia mad og en har for tiden to favoritter til at vokse. Is og ild fra T & M og jeg elsker livet, som jeg købte som en trist tørret ud lille knol i en lokal butik for 1,49 DKK. Min favorit vildblomst er i øjeblikket Scarlet Pimpernel – men mange vil klassificere dette som en ukrudt.

Den græsklædte knoll begynder at tage form, men der er plads til flere ornamentale græs samt nogle urter. Desværre spiste slugterne alle mine Hyssops, efter at de blev sat i deres endelige vækstpositioner, så jeg har afstået flere græsfrø samt Stevia og Lavendel. Der er nogle græsser, der kræver en kold snap før spiring, og nogle der bare behøver en konsistent temperatur, og der er mange sorter, der kan dyrkes i juli. Nogle er bare sprinklet på overfladen af ​​god kompost, mens andre har brug for et lag af vermikulit og derefter forseglet i en plastikpose, før de begynder at vokse. Forhåbentlig vil jeg inden for en til seks måneder se Pony Tail, Tail Feathers og Rainbow Phornium kimplanter vises. Disse frø er i det lille drivhus sammen med en ny batch frisksået Liatris, Hollyhock, Kål, Næppe, Glem mig ikke, Foxglove, Viola og en Oliven. Næbnerne var ivrige efter at spire i kun 48 timer. Følges nøje af Stevia, Lavendel og en pot Viola. Jeg glæder mig til Heartsease, da det er et gammeldags sort kaldet Jonny Jump Up.

Tomater er gode at dyrke i et drivhus.

Jeg har også presset tre ekstra tomatplanter ind i det lille drivhus. En i grænsen beliggende mellem penge træet og en kæmpe aloe. De to andre er på vej i kartoffel voksenposer. Jeg har ingen anelse om, at de vil være dybt nok i poserne, men de ser ud til at blomstre så fingrene krydsede. En anden tomat er i den brugte ærtbeholder udenfor. Jeg eksperimenterer med teorien om, at kvælstoffet, der er efterladt i ærterødderne (som forbliver i den anvendte kompost), vil give tilstrækkelige næringsstoffer til at dyrke en tomatplantage. Den bliver også vandet af regnen. Det ser ud til at stå uden støtte for øjeblikket; Jeg vil lade dig vide, hvordan det går.

Følg os

Author

William