Hvorfor skal du leje en bil

by William Posted on 1160 views
glimrende biludlejning i herning

Leje gennem en online biludlejning websted skal være hurtig, smertefri og omkostningseffektiv. Vi testede søgefunktionerne, prissætning og kundeservice af en masse populære websteder og fandt to, der skulle gemmes i dine bogmærker, for når du er klar til at strejfe: Billige Billetter og Priceline.

Vi gennemførte en undersøgelse, der stillede spørgsmålstegn ved mere end 500 rejsende om de funktioner, der er vigtigst for dem, når de bestiller en flybillet, hotelværelse eller biludlejning. Det overvældende resultat? Pris. Indstillinger varierede derfra, og vi brugte de mest populære resultater til at filtrere ned fra 29 websteder til vores to top-picks.

Resultaterne viste også, at folk værdsætter detaljerne: vælge ubegrænset kilometer, finde den rigtige type bil eller sørg for at leje fra et bestemt agentur. Igen ramte de fleste af vores hjemmesider markeringen her – selvom de valgte for “autotype” resultater i alt fra 9 muligheder (kajak) til 13 (Orbitz). Med dette i tankerne prioriterede vi evnen til at specificere både biltype og udlejningsbureau.

Biludlejning er godt at bruge af forskellige årsager

Søgeprocessen starter på samme måde på de fleste biludlejningssteder – indtast datoer, tider og afhentnings- og afleveringssteder – og modifikationerne er de samme – vælg din biltype, foretrukne biludlejningsbureau og dine præferencer på funktioner. Som følge heraf var vi mindre tilgivende på websteder, der endda var sværere at bruge end deres konkurrenter. Der er nok gode biludlejningssider derude, som du ikke behøver at sætte op med selv mildt irriterende.

Vi skærer yderligere fire steder for ikke at kunne finde eller indlæse resultater for biludlejningssøgninger. Så meget som vi elskede Booking.com for at finde os billige flybilletter, gentagne forsøg på at finde en bil i hele Seattle området resulterede i “Ingen resultater fundet.” Dette var særligt underligt, da 14 andre steder havde fundet biler til datoer og placering vi anmodede om. Cheapair fortalte os også, at der ikke var nogen biler til rådighed, mens FareBuzz og OneTravel ikke kunne overføre en resultatside overhovedet – uanset hvor længe vi holdt vores browser kørende.

Biludlejning er godt at bruge

Vi skærer flere hjemmesider for at have et øjeblikkeligt off-putting design. Et par steder oversvømmede os med popups og bannere til at “opfordre til bedre tilbud”, som StayDriveFly og CheapFlightNow. Andre kæmpede for at indlæse sider generelt eller kunne ikke lade os opdatere vores søgning, mens vi kigger på resultater – vi måtte gå tilbage til hovedsiden og starte igen.

Priskort

Vi ønskede også de bedste biludlejningssteder for at give os et kort over mulige steder, og vi ønskede, at kortet skulle være nyttigt. Vi kunne godt lide at have et kort, da vi søgte udlejningsbureauer i en by (og kunne visuelt se om et selskab var på nord eller sydsiden af ​​Seattle), og da vi kiggede specifikt på udlejningsbureauer i nærheden af ​​lufthavnen. Derimod var vi ikke begejstrede med kort, der kun viste oplysninger om udlejningsbureauet på hvert punkt, eller tvunget os til at zoome ind, før vi viste os nogen oplysninger overhovedet. Vi har en glimrende biludlejning i herning

Følg os

Author

William