Hvepsebekæmpelse er noget der er værd at forsøge

by William Posted on 908 views
vil hvepsebekæmpelse

Når de varmere dage og længere nætter begynder at dukke op, gør nogle særligt irriterende skadedyr også. Skadedyr, der elsker at ødelægge vores solrige eftermiddage: hveps.

Tilstedeværelsen af ​​et vepsebol fører ofte til, at ejendomsejere tager sagerne i deres egne hænder og forsøger at fjerne reden. Det anbefales dog stærkt, at du ikke forsøger at fjerne et hvepsrede uden professionel hjælp, da dette kunne være mere skadeligt end nyttigt. Her er, hvad du skal gøre i stedet: Kontakt en hveps ekspert, der er uddannet til fjernelse af hesteheste. Du skal være ekstremt forsigtig, når du slipper af vepsebol, så vi har lagt nogle vejledninger om, hvad du skal gøre, og hvad der bestemt IKKE skal gøres.

Western Exterminator kan fjerne hvepsebekæmpelse til dig. Vi har specialister inden for skadedyrsbekæmpelse i nærheden, uanset om du er i Seattle, Newport Beach, Irvine, Santa Fe Springs, Thousand Oaks, Las Vegas eller andre steder på vestkysten. Vi har lokal viden og kan svare hurtigt på dine behov.

Hvis du begynder at lægge mærke til hveps omkring dit hjem eller din virksomhed og synes, at et rede findes i nærheden, kan du ringe til os på 888-444-6138 eller kontakte os online for at slippe af med en hveps rede i dag

Hvordan man fjerner en hvepserede

Der er mange kilder online, der rådgiver om de bedste DIY-metoder til at fjerne et vepsebol. Hveps er aggressive væsener og kræver lidt eller ingen forværring for at angribe, så at prøve at fjerne et hvepsede selv kan koste dig både økonomisk og fysisk. Fjernelse af DIY-vepsebol anbefales ikke!

Hvepsebekæmpelse er noget af det bedste vi kan gøre

Brug af ild til at fjerne et hvepsrede er en meget farlig opgave og er ikke en vellykket måde at udrydde hvepsebekæmpelse. Hvepebede er lavet af et tyndt papirholdigt stof, der er produceret ved at tygge træ til en papirmasse, hvilket gør det meget brandfarligt. På grund af dette kan det at brænde en hveps rede ofte føre til, at ikke kun din ejendom tænder, men også du lider af smertefulde forbrændinger.

Et andet problem med at brænde en hvepserede er, at det ikke er en effektiv måde at kontrollere et hveps problem. Dette skyldes, at det ikke dræber alle hveps. Det kan føre til, at de resterende hveps i reden bliver voldelige, samt at hvepsebekæmpelse furer efter mad, hvilket resulterer i, at de angriber dig og alle tilskuere.

Brug af vand betragtes ofte som en anden måde at slippe af med et vepsebol. Sandheden er, at oversvømmelse af et vepsebol ikke overhovedet er en effektiv metode. Afhængig af placeringen af ​​reden, kan brug af vand til at fjerne et vepsebol resultere i yderligere skader på din ejendom. For eksempel, hvis hveps rede er på loftet, hvis du prøver at fjerne reden ved at oversvømme det, kan det forårsage vandskader på dine loftsbjælker og loftspladeborde.

Se de bedste måder at fjerne hvepse på

Forsøg på at oversvømme et rede vil ikke slippe af med alle hveps, der beboerbikuben. I lighed med virkningen af ​​at forsøge at brænde et hvepsrede, vil hvepsebekæmpelse blive onde og begynde at angribe, hvilket efterlader dig en håndfuld smertefulde stikk.

3. Ødelægge et hvepserede med en baseballbat

At ødelægge et hvepsrede med et flagermus, racket eller noget andet er en anden omtalt mulighed for fjernelse. Hvis du forsøger at fjerne et vepsebol ved at ødelægge det med en baseball-flagermus, risikerer du at blive stukket, ikke kun en gang, men flere gange. Dette kan være særlig farligt, hvis du er allergisk overfor vepsestikk, da du kan gå i anafylaktisk chok.

Denne metode til fjernelse af DIY-vepsebol placerer dig i nærheden af ​​bikuben, hvilket ofte er nok til at forværre dem til at udløse et angreb. Forsøg på at fjerne et vepsebol ved hjælp af en baseball-flagermus kan ofte resultere i, at du bliver stukket, inden opgaven er startet.

Følg os

Author

William