Haribo har lavet en masse forskellige typer slik

by William Posted on 1314 views
Haribo slik

Haribo gør nummer én, der sælger gummi bjørn i USA, Haribo Gold Bear. Men Haribo fremstiller en lang række andre gummislik, herunder sours. I år introducerede Haribo Haribo Sour Gold Bears, der samler deres sortiment af fem smag med en sur sandcoating.

Dette nye produkt følger udviklingen, hvor den sure version af et etableret slik får en sur slibning. Dette er sket med Skittles, Sour Patch Kids (originalt slik var svensk fisk) og Sour Punch Straws (Red Vines). Jeg er ikke sikker på, hvorfor den sure kan ikke bare være i sliket, selvom jeg sætter pris på teksturændringen.

Lige nu er de tilgængelige i butikker i de sædvanlige pegposer og i bulk, men jeg forventer, at de snart kommer i andre sortpakker. Jeg valgte min op på Cost Plus World Market, men jeg ved, at de er i temmelig bred udgivelse. Jeg er lidt irriteret i størrelsen af ​​posen. Posen er den samme størrelse, det har altid været, men det ser ud som om der er mindre og mindre slik i dem. Denne taske rummer 4,5 ounce, men år siden var det 6 ounces.

Haribo er det førende mærke indenfor slik

Bagsiden af ​​pakken indeholder en liste over alle smagsoplevelser med deres farver: ananas, hindbær, jordbær, citron og appelsin. Selv om nogle af Haribo gummis bruger ægte frugtsaft og naturlige farvestoffer, bruger de en blanding af naturlige og kunstige smagsstoffer og kunstige farver.

Hindbær (rød) – dette er en af ​​de bjørne, der får mig til at elske Haribo. Deres røde er hindbær, ikke kirsebær. Smagen er mere på tærskens side af bærens smag, mere som en faktisk hindbær end en hindbær marmelade. Der er frø noter, men mindre af den blomstrende parfume, som standard bjørn leverer.

Orange er sjovt. Ydersiden starter fint, men ikke for puckery … det er bare nok til at give min kæbe lidt tingle. Den sure smag fortsætter med gummi selv, men ikke hver smagfuld i sig selv. Det mangler mange af de orange peel noter, der normalt er i en Haribo slik, men det er stadig sjovt.

Ananas (blege) – dette har altid været min yndlingssmag i Haribo bjørne, og denne er ikke anderledes. Det første tryk på min tunge afslører, at dette ikke er almindelig sur slibning på bjørnen … der er faktisk smag. Ananas er blomstret og tangy og zippy, mere som frisk ananas end dåse ting.

Frugtslik er en populær favorit hos slikboden

Citron (gul) – dette er skarpt, men med mange zest og saft noter. Det er ikke helt så surt, som jeg håber, at en sur bjørn skal være, men det holder stadig godt, da tyggen går sammen. Denne viste helt sikkert, at centrene ikke kun er de samme Haribo sliks med en sur belægning, de er faktisk mere sure på indersiden.

Jordbær (grøn) – ja, pakken bekræfter, at grøn er jordbær – det er ikke kalk og det er ikke æble. Denne ene er lidt skuffende, de sure niveauer virker ujævn og mindre på berryspektret og slags veer ud i vandmelon. Det går dog godt med alle de andre bjørne, selvom det ikke er så intensivt aromatiseret.

Jeg kunne godt lide eller elskede hver bjørn i dette sortiment. De er prøvede og sande klassikere med lidt mere intensitet end standard Gold Bear. De er sure, men det tog det meste af posen over tre dage for endelig at brænde et hul i min tunge. Jeg er ked af, at disse ikke kom ud for 30 år siden, men jeg er glad for at de er her nu.

Følg os

Author

William